29 Mart 2010 Pazartesi



Californication - Red Hot Chili Peppers

Bu yağmurlu ve gri havadan merhaba canişkom, bana hiç bir şey yaptırmak istemeyen havam:)ama bazen de çok şey yaptırmak isteyen:)insanoğlunun doğası bu işte nankör, bazen bozuk:)

Dün hava çok güzeldi kızımın hafta sonu çok güzel geçti...cumartesi günü bir arkadaşımla dışardaydık Ortaköyde. Yağmur parkta oynadı, kuşlarla oynadı, onları besledi. çok yoruldu yavrukuşum yemek yedik sonra güzelce, derken bugün için planladığımız kitaplarımızı almaya gittik yavruşa 2 kitap aldık çok sevdi ve sevindi zaten koşa koşa sabırsızca gittik kitapçıya...oturdu minik pufa uzunca bir süre kitapları inceledi bayılıyorum bu haline onun... gün gelipte böyle onu kitapların arasında şimdiki gibi görmeyi çok isterim. Aşılamak istediğim yegane şeylerden biri de okuma sevgisi merağıdır.







Pazar günü ise aslında bu hafta için planladıklarımızı yapamadık ama yinede güzel bir gün oldu öğlen yürüyüşe çıktık Kuruçeşme, Arnavutköy diye...hava inanılmaz güzeldi gerçi akşamüstü yağdı biraz ama sorun olmadı, yağarken biz yemek yiyorduk..Yağmur'un bana çekmiş en önemli özelliklerinden biride dışarı çıkınca acıkıyor olmasıdır.. pilav isterim diye tutturdu ama bir balıkçı semti olan Arnavutköyde pirinç pilavı bulmak bizim için çok zor oldu en sonunda kebapçıya girdik bulgur pilavı yedi:)









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

  Günlük hayatın diliyle bile bazen yazıldığında geriye dönüldüğünde ne çok şey anlatıyor şu satırlar. Aklımızda kalır sanıyoruz, hiç unutul...